verhuisfirma's Aalter | Vervaet Logistics NV
verhuisfirma's Aalter | Vervaet Logistics NV

Verhuisfirma Aalter - Vervaet Logistics NV

Voor de meeste mensen is verhuizen een bijzondere opdracht ! Voor ons is het echter dagelijks werk. Met de grootste zorg verhuizen wij uw inboedel 1 straat verder of tot aan het andere eind van de wereld. Vervaet Logistics is eveneens gespecialiseerd in buitenlandse verhuizingen tegen een zeer concurrentieel tarief!

Bedrijfsverhuizen
Wij weten als geen ander wat een enorme impact een verhuizing met zich meebrengt op uw organisatie en uw medewerkers.

Totaaloplossingen
Al meer dan 20 jaar ondersteunt verhuisfirma VERVAET LOGISTICS deze veranderprocessen en biedt totaaloplossingen die veel verder gaan dan alleen het verplaatsen van werkplekken en dozen. Door het veelvuldig uitvoeren van zeer gecompliceerde en veelomvattende verhuisprojecten behoren wij tot de top van professionele bedrijfsverhuizers in Vlaanderen en bieden gespecialiseerde branchegerichte dienstverlening aan. Zo is onze integrale aanpak van een kantoorverhuizing anders dan die van een laboratorium en weer anders dan het verhuizen van een zorgcentrum of ziekenhuis.

Vervaet Logistics NV

Vakgebieden: verhuisfirma

Vervaet Logistics NV contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Vervaet Logistics NV. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.