verhuisfirma's Aalter | Verhuizingen De Pestel BVBA
verhuisfirma's Aalter | Verhuizingen De Pestel BVBA

Verhuisfirma Aalter - Verhuizingen De Pestel BVBA

Wij helpen u van A tot Z met uw verhuis: het inpakken, vervoeren en uitpakken van uw inboedel op een efficiënte manier, daar gaan we voor. Ook het demonteren en monteren van uw meubels is ons vak. Onze specialiteit is het verhuizen van uw dierbare voorwerpen. Tot de achtste verdieping zijn wij voorzien van een veilige liftservice. Onze ervaren verhuizers bedienen deze lift.

Met onze verhuislift kunnen wij u verhuizen in elk gebouw tot op het 8ste verdiep. Voor alle veiligheid en die van uw inboedel wordt de lift ook steeds bediend door een van onze ervaren verhuizers. Verhuizingen De Pestel beschikt over een speciale verhuislift die demonteerbaar is en aldus kan ingezet worden op moeilijk bereikbare plaatsen : binnenkoer, binnenshuis, tuin. Met deze lift kunnen wij verhuizen tot op het 4e verdiep.

Regionale verhuizingen
Wij zijn een verhuisfirma die actief is in heel Vlaanderen.

Nationale verhuizingen
Verhuizen van de kust naar Luxemburg en omgekeerd, overal in België staan wij voor uw verhuis klaar.

Internationale verhuizingen
Niet alleen in België zijn wij de perfecte verhuisfirma. Wij verhuizen in heel Europa. Wij verzorgen eveneens groupageverhuizingen van 1 m³ tot 100 m³.

Particuliere verhuizingen
Wij hebben als ervaren verhuizers steeds een oplossing op maat voor uw verhuis. Hierdoor kunnen wij u steeds de beste prijs garanderen voor uw verhuizing.

Kantoor verhuizingen
Is uw huidig kantoor te klein geworden? Een nieuwe locatie ? Geen probleem. Wij demonteren uw hele infrastructuur met ons professioneel team en monteren alles weer netjes op uw nieuwe locatie, zodat u na de verhuis snel weer aan de slag kunt.

Verhuizingen De Pestel BVBA

Vakgebieden: opslagruimte, liftservice, verhuisfirma

Verhuizingen De Pestel BVBA contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Verhuizingen De Pestel BVBA. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.