Verhuisfirma's

Verhuisfirma Aalst - mijnverhuizer.be

Wij zijn een Vlaams verhuisbedrijf. Privé – en bureelverhuizingen zijn voor ons een specialisatie.

Dagelijks werken wij met een aantal mensen met slechts één doel voor ogen:
ervoor zorgen dat u, als klant, meer dan tevreden bent over onze dienstverlening.

Verhuizen, veel mensen zouden het niet denken, is en blijft een professionele activiteit. Het is meer dan gewoon maar eventjes uw inboedel van woning A naar woning B overbrengen.

Onze troeven:

  • Professionele verhuizingen met modern en verzorgd materiaal Demonteren en monteren van uw inboedel Meubelbewaring
  • Een eerlijke prijs door efficiëntie en topmateriaal


Of u nu enkel de grote stukken of uw volledige inboedel door ons laat verhuizen, al dan niet met hulp van vrienden of familie, alles is mogelijk.
Wij beschikken door onze jarenlange ervaring over standaard verhuiswagens van 40m³. Deze zijn uitgerust met een laadklep, voldoende verhuisdekens om uw inboedel te beschermen tijdens het transport, meubelkarretjes, bindtouwen en een uitgeruste gereedschapskoffer met professioneel materiaal om te demonteren en te monteren.

Wij beschikken over meubelliften die ingezet kunnen worden vanaf de 1ste tot en met de 10de verdieping (max. 30m hoogte).

Zijn er minimum 2 personen die meehelpen bij de verhuis, dan stellen wij onze lowbudget oplossing voor. Hierbij bieden wij u een verhuiswagen met 2 professionele verhuizers en een meubellift.
Is er niemand om te helpen dan zetten wij 3 à 4 verhuisarbeiders in. En dit alles aan een vaste prijs per uur.

Wij kunnen ook zorgen voor het in en uitpakken van alle inhoud uit de kasten. Hierover verneem je meer na contactname met de verantwoordelijke.
Verhuist u naar het buitenland of komt u terug in België wonen, wij hebben voor alle landen een pasklare oplossing.

mijnverhuizer.be

Vakgebieden: verhuisfirma

mijnverhuizer.be contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar mijnverhuizer.be. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.