verhuisfirma's Gent | Luxtax BVBA
verhuisfirma's Gent | Luxtax BVBA

Verhuisfirma Gent - Luxtax BVBA

Luxtax, gelegen in Wondelgem nabij Gent, helpt u graag bij al uw verhuizingen. Al drie generaties lang met een vierde generatie in de startblokken weten wij u perfect bij te staan, in binnen en buitenland!Luxtax bvba, uw verhuis- en transportspecialist voor zowel particulieren, kantoren als hele symfonische orkesten. Wij zijn immers gespecialiseerd in het verplaatsen en verhuizen van muziekinstrumenten; van een enkele vleugelpiano tot alle instrumenten van een volledig orkest.

Voor deze speciale en uiterst gevoelige verhuizingen beschikken wij over geïsoleerde en verwarmde vrachtwagens die indien gewenst met het orkest of muziekgroep meereizen op tour over heel Europa. Zo zijn wij bijvoorbeeld de vaste verhuisfirma voor de Vlaamse Opera en zorgen wij ook voor de verplaatsingen van unieke instrumenten tussen voorstellingen en repetities.

Daarnaast hebben wij ook speciale verhuisliften die tot een hoogte van 37 (ongeveer 10 verdiepingen) gaan om uw verhuis vlot te laten verlopen. U kunt bij ons ook terecht voor de levering van dozen om alles in te pakken of zelfs voor het in- en uitpakken zelfs als u daar geen tijd voor heeft.

Praktisch:

Vergeet niet om ons minstens 14 dagen op voorhand of zelfs vroeger te contacteren voor uw verhuis. Afhankelijk van de te verhuizen goederen, wordt er een plaatsbezoek op voorhand ingepland zodat wij u een prijsindicatie kunnen geven.

Als u Luxtax inschakelt voor uw verhuizing, krijgt u er bovendien altijd ons professioneel personeel bij voor een vlot verloop van de verhuis of verplaatsing.

Openingsuren:
Maandag : 9u-12u en 13u30-17u
Dinsdag : 9u-12u en 13u30-17u
Woensdag : 9u-12u en 13u30-17u

Luxtax BVBA

Vakgebieden: verhuisfirma

Luxtax BVBA contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Luxtax BVBA. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.