verhuisfirma's Wilrijk | Hoger-Lager
verhuisfirma's Wilrijk | Hoger-Lager

Verhuisfirma Wilrijk - Hoger-Lager

"Speed-Colli transport en logisitek en haar verhuisbedrijf Hoger-Lager Verhuizingen is een betrouwbare, flexibele logistieke dienstverlener uit Antwerpen.
Naast verhuizingen en goederenvervoer is Speed-Colli gespecialiseerd in meubelleveringen, opslag en overslag, magazijnbeheer, palletvervoer, uitzonderderlijk vervoer, kraantransport, orderpicking, expressvervoer...
Speed-Colli werd in 1956 opgericht door 1 man en zijn camionette. Met veel doorzettingsvermogen en creativiteit groeide Speed-Colli uit tot een marktleider in de transport- en verhuiswereld.

Verhuizen met de Hoger-Lager

Hoger-Lager verhuizingen is een afdeling van het bedrijf Speed-Colli, een gekende, betrouwbare logistiek dienstverlener in het Antwerpse. De verhuisafdeling van Speed-Colli werd genoemd naar de Hoger-Lager-verhuiswagen; een innoverend verhuisidee dat voor een ware revelatie op de verhuismarkt zorgde.

DE UNIEKE HOGER-LAGER® VERHUISWAGEN
Uiteraard beschikken we over alle gewone verhuiswagens die u nodig hebt. Maar u krijgt van ons méér: Speed-Colli is de enige verhuizer in België die u de Hoger-Lager®-verhuiswagens aanbiedt. We ontwikkelden zelf deze unieke innovatie.
Zo werkt het : op het chassis van een verhuiswagen monteerden we een hydraulisch schaarlift-systeem waarmee we de laadbak tot aan een tweede verdieping kunnen optillen.
Vanuit de zijwand van de laadbak klapt een loopbrug neer, die uitschuift tot tegen de gevel van uw gebouw. Zo kunnen we met de inboedel via een raam of deur rechtstreeks vanaf de verdieping in en uit de laadruimte.
Dit unieke systeem biedt niets dan voordelen. Uw verhuis gebeurt veel sneller en efficiënter.
Bovendien is schade aan meubelen, binnenmuren, trappen en binnenliften praktisch uitgesloten.
The sky is the limit !

ROBUUSTE LADDERLIFTEN ALS VOLWAARDIG ALTERNATIEF
Wanneer we de Hoger-Lager®-verhuiswagen niet kunnen inzetten, schuiven we voor u robuuste en betrouwbare ladderliften uit.
Dat kan een verrijdbare lift zijn die we vlot in de juiste positie zetten. Maar we kunnen indien nodig ook een Move-Up ladderlift inzetten. Die staat vast gemonteerd op een lichte vrachtwagen. Onze medewerkers krijgen permanente bijscholing in het veilig bedienen van deze liften.

VAKKUNDIG TOT IN DE KLEINSTE DETAILS
Hoe geavanceerd het grote en kleine materiaal ook is, verhuizen blijft altijd mensenwerk.
Ook daar doen we als officieel erkende verhuisfirma geen toegevingen : we werken met een team van goed opgeleide professionals die hun werk ter harte nemen.
Wanneer u ze aan het werk ziet, weet u meteen wat we bedoelen: het zijn één voor één mensen die hun kennis, ervaring en knowhow koppelen aan het enthousiasme om van elke verhuisopdracht een staaltje van hun kunnen te maken.
Kortom: het zijn vakmannen die van elke verhuis hun erezaak maken."

Hoger-Lager

Vakgebieden: verhuisfirma

Hoger-Lager contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Hoger-Lager. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.