Verhuisfirma's

Verhuisfirma Sint-Niklaas - Drietakt Buurtbedrijf VZW

Drietakt helpt bij uw verhuis. Onze ploeg staat ten dienste van de kansenpashouders, 65-plus- sers, alleenstaanden en mensen met een speciaal statuut in de ziekteverzekering die in Sint-Niklaas wonen.

We bieden u een totaal verhuispakket met mogelijkheid tot het verven van de woonst op het nieuwe adres, het demonteren en opnieuw monteren van uw meubilair en het aan- en afkoppelen van apparatuur. We hebben een verhuiswagen van 22m³ (in de prijs inbegrepen) en een lift ter beschikking.

We staan tot uw dienst voor elke verhuis binnen, van en naar Sint-Niklaas binnen een straal van 30 km. We verhuizen enkel op weekdagen.

Onze prijzen:

Kansenpashouders betalen 85,00 €/halve dag plus eventueel 75,00 € voor de lift tot de 2e verdieping (vanaf 3e verdieping komt er een supplement bij)

Alle andere personen die aan de voorwaarden voldoen betalen 210,00 €/halve dag plus eventueel 75,00 € voor de lift (vanaf 3e verdieping komt er een supplement).

Deze tarieven gelden tot 16u30. Vanaf dan komt er een supplement boven op de prijs:

Voor kansenpashouders: €25,00/uur

Voor alle andere personen die voldoen aan de gestelde criteria: €55,00/uur

Wil u beroep doen op onze verhuisdienst? Contacteer ons op het nummer: 03/766.13.40. Wij noteren uw vraag, leggen de datum vast en spelen alles door aan onze verhuisploeg. Zij nemen dan met u contact op om de nodige praktische afspraken te maken.

Drietakt Buurtbedrijf VZW

Vakgebieden: verhuisfirma

Drietakt Buurtbedrijf VZW contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Drietakt Buurtbedrijf VZW. Commeriƫle berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.