verhuisfirma's Sint-Niklaas | Dockx Movers Sint-Niklaas
verhuisfirma's Sint-Niklaas | Dockx Movers Sint-Niklaas

Verhuisfirma Sint-Niklaas - Dockx Movers Sint-Niklaas

Dockx Movers is een professionele verhuisfirma met jarenlange ervaring in woningverhuizen. Wij bieden een uitgebreid gamma verhuizingen aan: van voordelige budgetformules tot full-service verhuis. Aan u de keuze. Ook wie zijn verhuis helemaal zelf doet, vindt bij Dockx Movers alle materiaal en hulpmiddelen.

Goedkoop & professioneel verhuizen
U wil het verhuizen graag uitbesteden aan een ervaren vakman-verhuizer, maar daarbij graag zelf een handje toesteken? Dan zit u bij Dockx Movers op het juiste adres.

 

Full-service verhuis
Zorgeloos verhuizen. Of het nu gaat om de sokken in de lade, om uw breekbaar kristal of die kostbare porseleinen vaas of over uw hond en zijn hondenhok, ons professioneel team kan ermee overweg. Relax, Dockx Movers regelt uw volledige verhuizing, tot in de kleinste details.

Senioren zorgverhuis
Voor een rustige verhuis van en naar een serviceflat, aanleunwoning, rusthuis, bejaardentehuis of woon- en zorgcentrum biedt Dockx Movers een volledig senioren verhuispakket aan. Ook voor speciale verhuisformules “overwinteren” moet u bij Dockx Movers zijn.

Woningontruiming service
Dockx Movers neemt u de zorgen van een woningontruiming volledig uit handen en geeft u de zekerheid dat er voor de volledige inboedel een eindbestemming gevonden wordt. Bovendien worden de verkoopbare spullen professioneel te koop aangeboden via Kringloopwinkels en tweedehandswinkels. Een extraatje dat mooi meegenomen is.

Doe-het-zelf verhuis
U houdt graag alles zelf in handen, letterlijk en figuurlijk? Ook voor alle verhuismateriaal en vervoer kan u bij ons terecht. Ladderlift en verhuisdozen nodig? Dockx Movers heeft alle verhuismaterialen voor een vlotte verhuis.

Dockx Movers Sint-Niklaas

Vakgebieden: verhuisfirma

Dockx Movers Sint-Niklaas contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Dockx Movers Sint-Niklaas. Commeriƫle berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.