verhuisfirma's Zele | De Borger Verhuizingen CVBA
verhuisfirma's Zele | De Borger Verhuizingen CVBA

Verhuisfirma Zele - De Borger Verhuizingen CVBA

Verhuizingen De Borger is een familiaal bedrijf en dat zegt uiteraard alles over de service. Het is voor ons een prioriteit uw verhuis absoluut vlekkeloos te laten verlopen. In eerste instantie verdiepen we ons in uw wensen wat betreft de organisatie en uitvoering van de verhuis. De zaakvoerders zullen daarom uw wensen persoonlijk met u bespreken. Ze komen indien gewenst vooraf ter plaatse om alle details van de verhuis te overlopen. Eventueel wordt er een precieze offerte opgesteld indien uw verhuis omvangrijker is dan een standaardverhuis. Bovendien is ons team samengesteld uit bekwame mensen die verhuizen met een grote dosis beroepsernst. Uit ervaring kunnen we nu al wel stellen dat u zeker en vast niet zal schrikken van het prijskaartje. De Borger weet namelijk wat de prijs/prestatieverhouding is in de branche. Kort samengevat staat De Borger voor een efficiënte werkwijze gecombineerd met alle moderne hulpmiddelen en last but not least gediplomeerd personeel dat weet waarmee het bezig is.

Verhuizen self-service
Heeft u eigenlijk niet zo veel te verhuizen en u wil dit graag zelf doen dan heeft De Borger ook hiervoor de nodige oplossingen. U kan immers bij ons terecht voor het huren van een meubelbak rijbewijs B of een aanhangwagen met dubbele assen voor het zelf uitvoeren van de verhuis. De aanhangwagens hebben een lengte van 4m en zijn binnenin voorzien van bindlatten en bindkoorden om alles vast te zetten tijdens de eigenlijke verhuis. De meubelbakken hebben een lengte van 4,5m en zijn naast de bindlatten en bindkoorden ook voorzien van een laadbrug. Bovendien kan u hierbij een meubelpakketje huren aan 13 euro. Hiervoor heeft u 10 dekens en 2 meubelkarretjes om niets te beschadigen tijdens het verhuizen.

Verhuisbedrijf De Borger is een familiaal bedrijf met een persoonlijke service. Ons team is zorgvuldig samengesteld uit ervaren verhuizers met de nodige beroepsernst.
 
Wij helpen u graag met nationale en internationale verhuizingen maar ook voor kantoorverhuizingen bent u bij Verhuisbedrijf De Borger aan het juiste adres.
 
Onze firma is goed uitgerust voor het verhuizen van zware en delicate voorwerpen zoals piano’s, kluizen, machines en dergelijke. Bovendien is het personeel bedreven in het demonteren en monteren van meubelen, het inpakken van breekbare voorwerpen, documenten en zelfs complete inboedels.
 
U kan bij ons ook terecht voor het huren van een meubelbak of aanhangwagen zodat u uw verhuis zelf kan doen. Bovendien kan u hierbij een meubelpakketje huren, hiervoor hebt u 10 dekens en 2 meubelkarretjes. Ook voor de verhuur van een ladderlift moet u bij Verhuisbedrijf De Borger zijn.
 
Voor de tijdelijke bewaring van uw meubelen of andere goederen gebruikt De Borger stevige, gesloten houten containers van 10 m³. Het spreekt voor zich dat de goederen eerst stofvrij worden verpakt in dekens of plastic folie.
 
Kortom, Verhuisbedrijf De Borger is de geschikte partner voor uw verhuizingen, zowel particuliere verhuizingen als kantoorverhuizingen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een prijsofferte!

De Borger Verhuizingen CVBA

Vakgebieden: opslagruimte, liftservice, verhuisfirma

De Borger Verhuizingen CVBA contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar De Borger Verhuizingen CVBA. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.