verhuisfirma's Wilrijk | Gebr Van Goethem nv
verhuisfirma's Wilrijk | Gebr Van Goethem nv

Verhuisfirma Wilrijk - Gebr Van Goethem nv

Gebroeders Van Goethem NV is een familiaal geleid verhuis- en vervoersbedrijf. Reeds meer dan 20 jaar zijn wij uw vertrouwde partner voor particuliere - en bedrijfsverhuizingen. 20 jaar die staan voor ervaring, vakmanschap en kwaliteit. Met deze troeven bieden wij u de best mogelijke service aan.

Wij bieden u een breed gamma van diensten aan zoals particuliere verhuizingen, nationale verhuizingen, bedrijfsverhuizingen, het demonteren en monteren van al uw meubelen, het inpakken en uitpakken van uw inboedel, ladderliften, meubelbewaring, meubeltransport, meubelopslag, meubellogistiek, leverafspraken, stockbeheer en zoveel meer.

Gebr Van Goethem in Wilrijk nabij Antwerpen is naast een verhuisfirma ook een vervoersfirma en het wagenpark bestaat uit vrachtwagens die voorzien zijn van luchtveringen, bestelwagens en ladderliften. Onze ladderliften gaan van de eerste tot en met de tiende verdieping.

Gebr Van Goethem nv

Vakgebieden: transport, verhuisfirma

Gebr Van Goethem nv contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Gebr Van Goethem nv. Commeriƫle berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.