Verhuisfirma Hasselt D.A.C. NV

D.A.C. NV

Kempische Steenweg 471A, 3500 Hasselt 011606343 Routebeschrijving Contactformulier
D.A.C. NV | Verhuisfirma Hasselt

Groot of klein, dichtbij of ver... over het land of over de wereld, Met DAC komt u er Snel Veilig, en Verzekerd!

Uw verhuis dealer: DAC is een full-service, voor particulieren en groothandel. Wij verhuizen lokaal, ver en internationaal.

Klanten service: Klanten service is onze sleutel tot succes. DAC begrijpt u, of u nou particulier bent of een bedrijf. Onze klant, is onze koning!

De sleutel tot succes: Wij willen niet snel onze service verkopen.. We willen een band/relatie opbouwen met onze klanten. We staan altijd klaar voor onze klanten, of het nou dag of nacht is!

D.A.C. is te Hasselt is uw partner in de goedkoopste verhuizingen in uw streek!
 
Wij zorgen voor zowel verhuizingen in het binnen- als in het buitenland. Het garanderen u dat wij de goedkoopste zijn: we doen verhuizingen vanaf 99 euro! D.A.C. beschikt ook over verhuisliften (tot 11de verdieping) en niet duur! Soms krijgt u een gratis verhuislift en -dozen bij bestelling van een verhuis.
 
We verhuren ook verhuiswagens (rijbewijs B en C) en aanhangwagens vanaf 50 euro/dag. Daarnaast zorgen we ook voor uw meubels. We doen zowel meubelbewaringen (verwarmd, eerste maand gratis) en piano- en meubeltransport.
 
Kortom, indien u een specialist zoekt in goedkope verhuizingen, dan is D.A.C. uw partner! Contacteer ons nu voor meer info en een gratis offerte!

Ongepaste inhoud melden
Reden:

Neem contact op met D.A.C. NV via onderstaand contactformulier

offerteaanvraag sollicitatie ander bericht
Bedrijf Kantoor Appartement Huis Ander
gelijkvloers 1 2 3 3+
Bedrijf Kantoor Appartement Huis Ander
gelijkvloers 1 2 3 3+
Ja Neen
Ja Neen
Ik wil ook offertes van andere verhuisfirma's ontvangen (max. 4)
Ik wil mijn sollicitatie zichtbaar maken voor andere verhuisfirma's

DISCLAIMER: Alle via bovenstaand formulier ingediende aanvragen worden verstuurd naar D.A.C. NV. De aanvragen worden eerst gescreend om ongewenste e-mail te vermijden. Hierdoor is het mogelijk dat uw aanvraag ten laatste 48 uur na het moment van verzenden D.A.C. NV bereikt. Klik hier voor meer informatie.