verhuisfirma's Aarschot | Europese Verhuizingen Uyttendaele
verhuisfirma's Aarschot | Europese Verhuizingen Uyttendaele

Verhuisfirma Aarschot - Europese Verhuizingen Uyttendaele

Omdat elke verhuizing anders is, wordt steeds in onderling overleg een formule op maat samengesteld volgens uw wensen en wordt gezocht naar de meest praktische oplossing voor uw specifieke verhuizing. Dit kan gaan van verhuizing enkel van de grote meubelstukken tot het in - en uitpakken van uw volledige inboedel, demonteren en weer monteren van uw meubelen, lusters af - en ophangen, af - en aankoppelen van wasmachines of tot het opnieuw in kasten schikken van hun inhoud enz… De volumes van onze verhuiswagens variëren tussen 20 m3 en 95 m3. Ook parkeervoorziening met vergunning kan door onze diensten geregeld worden zonder meerprijs op de gemeentelijke belasting.

Gezien de jarenlange ervaring die Uyttendaele Europese Verhuizingen heeft opgebouwd op het gebied van internationale verhuizingen zijn weinig bestemmingen ons vreemd. Voor de Europese bestemmingen worden de verhuizingen meestal uitgevoerd met eigen verhuiswagens met elektronisch gecontroleerde luchtvering, begeleid door een team van onze beroepsverhuizers die uw “door-to-door” verhuizing op een professionele manier tot een goed einde zullen brengen. Uiteraard behoort in - en uitpakken, demonteren en monteren van de meubelen etc.. tot de mogelijkheden. De intercontinentale verhuizingen gebeuren over het algemeen in zeecontainers wat het professioneel inpakken van uw bezittingen noodzakelijk maakt. Hiervoor beschikken wij over een ploeg vakbekwame inpakkers met het nodige verantwoordelijkheidsgevoel. In onze eigen schrijnwerkerij kunnen alle mogelijke kisten op maat vervaardigd worden om uw goederen op een veilige manier, zowel voor lucht - als voor zeevracht, op de plaats van bestemming te laten toekomen.

Europese Verhuizingen Uyttendaele

Vakgebieden: opslagruimte, transport, liftservice, verhuisfirma, ladderlift, verhuislift, meubelopslag

Europese Verhuizingen Uyttendaele contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Europese Verhuizingen Uyttendaele. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.