verhuisfirma's Hasselt | D.A.C. NV
verhuisfirma's Hasselt | D.A.C. NV

Verhuisfirma Hasselt - D.A.C. NV

Groot of klein, dichtbij of ver... over het land of over de wereld, Met DAC komt u er Snel Veilig, en Verzekerd!

Uw verhuis dealer: DAC is een full-service, voor particulieren en groothandel. Wij verhuizen lokaal, ver en internationaal.

Klanten service: Klanten service is onze sleutel tot succes. DAC begrijpt u, of u nou particulier bent of een bedrijf. Onze klant, is onze koning!

De sleutel tot succes: Wij willen niet snel onze service verkopen.. We willen een band/relatie opbouwen met onze klanten. We staan altijd klaar voor onze klanten, of het nou dag of nacht is!

D.A.C. is te Hasselt is uw partner in de goedkoopste verhuizingen in uw streek!
 
Wij zorgen voor zowel verhuizingen in het binnen- als in het buitenland. Het garanderen u dat wij de goedkoopste zijn: we doen verhuizingen vanaf 99 euro! D.A.C. beschikt ook over verhuisliften (tot 11de verdieping) en niet duur! Soms krijgt u een gratis verhuislift en -dozen bij bestelling van een verhuis.
 
We verhuren ook verhuiswagens (rijbewijs B en C) en aanhangwagens vanaf 50 euro/dag. Daarnaast zorgen we ook voor uw meubels. We doen zowel meubelbewaringen (verwarmd, eerste maand gratis) en piano- en meubeltransport.
 
Kortom, indien u een specialist zoekt in goedkope verhuizingen, dan is D.A.C. uw partner! Contacteer ons nu voor meer info en een gratis offerte!

D.A.C. NV

Vakgebieden: opslagruimte, liftservice, verhuisfirma, bestelwagen

D.A.C. NV contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar D.A.C. NV. Commeriƫle berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.