verhuisfirma's Mechelen | AAA Mechels Verhuisbedrijf
verhuisfirma's Mechelen | AAA Mechels Verhuisbedrijf

Verhuisfirma Mechelen - AAA Mechels Verhuisbedrijf

Relax verhuis, wij demonteren uw meubilair Mechels verhuisbedrijf staat in voor de demontage van uw meubels waar nodig en wij komen ter plaatse met een luchtgeveerde vrachtwagen van 50 m3 en minimum 3 verhuizers. Ladderlift indien nodig. Klant zorgt ENKEL voor enkele helpers en dat alles reeds netjes ingepakt is in verhuisdozen.

WIJ DOEN DE REST.

Een standaard verhuis omvat het volgende;
Klant: Verzorgt de voorbereiding, alles staat reeds netjes ingepakt in dozen en voorziet 2 of 3 helpers, heeft eveneens de meubels reeds gedemonteerd waar nodig.
Het Mechels Verhuisbedrijf: Zorgt voor een vrachtwagen van 50 m3 met luchtvering, 2 verhuizers en ladderlift indien nodig. Ophalen en afleveren op de gewenste plaatsen in uw nieuwe woning.

De FULL SERVICE verhuis is de TOP OF THE BILL.

Klant doet niets, u zet gewoon de koffie. Mechels verhuisbedrijf zorgt voor de volledige verhuis. Wij komen met minimum 4 tot 5 verhuizers en luchtgeveerde vrachtwagen van 50 m3 ter plaatse. De dag of dagen voor uw verhuis komen wij bij u ter plaatse alle huisraad met professioneel verhuismateriaal inpakken. Vervolgens demonteren wij uw meubels waar nodig en zetten wij ze terug in elkaar op uw nieuwe adres. De perfekte service voor druk bezette mensen en voor onze senioren.

Sinds vele jaren staan wij in voor het verhuizen van kantoren en bedrijven.

Het verhuizen van een kantoor vraagt een speciale benadering. Op de eerste plaats is het belangrijk dat u alles volgens de nauwkeurig vastgestelde planning laat verlopen. Uw klanten en relaties mogen als het ware niet merken dat u naar een andere lokatie verhuisd bent.

AAA Mechels Verhuisbedrijf

Vakgebieden: opslagruimte, liftservice, verhuisfirma

AAA Mechels Verhuisbedrijf contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar AAA Mechels Verhuisbedrijf. Commeriƫle berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.